ACTUALIDAD
QUIEN ES MIQUEL SEN
EDITORIAL
NOTICIAS
CRÓNICAS
LOS TEMAS
ANÁLISIS
RESTAURANTES
BUENAS OPCIONES
VINOS Y RESTAURANTES
LUGARES CONCRETOS
BODEGA
PRODUCTOS
RECETAS
RECETAS HEREDADAS
Y ADEMÁS
LINKS DE INTERÉS
ARTÍCULOS EN CATALÁN
CONTACTO
PORTADA

EL TEMAMACARRONES RELLENOS DE CARRILLERAS, LA RECETA DE LA XARXA, Y EL VINO FINCA GARBET DE PERELADA. POR MIQUEL SEN

Miquel Sen en LinkedIn

Siguenos en TwitterFacebook


Share
Menéa esta página

Vino recomendado

Áster Finca El Otero 2016

Bodega La EMPERATRIZ GARNACHA CEPAS VIEJAS [ Ir a BODEGA ] [ Volver ]
 

Twitter

Facebook


LA EMPERATRIZ TREU AL MERCAT LA NOVA COLLITA DEL SEU VI “GARNACHA CEPAS VIEJAS”
Situat a la Rioja Alta, La Emperatriz és un celler singularitzat per una finca de vinya de 101 Ha., la més gran de tota la DOC Rioja. Una de les parcel•les més interessants d’aquesta finca és la número 6, on s’hi cultiven, en vas, ceps de garnatxa de més de 60 anys d’edat.
Amb els raïms d’aquests vells ceps, La Emperatriz elabora un dels seus vins de finca, el Garnacha Cepas Viejas, la nova anyada 2007 del qual acaba de sortir al mercat. Fruit d’una recol•lecció manual, aquest vi és resultat d’una fermentació en bótes de roure francès desfonades de 500 l., on s’hi ha practicat battonage cada dia i 11 mesos de criança amb les seves lies en aquestes mateixes barriques. Amb un color molt viu de cirera, el Garnacha Cepas Viejas 2007 descobreix en nas la seva gran personalitat, on hi destaquen notes de violetes, fruita vermella i llaminadures, juntament amb aromes típiques de la varietat com ara romaní, farigola, espígol... En boca té un bon volum i és de pas fàcil, amb una acidesa refrescant i un postgust llarg i molt fruitós.
Aquest vi forma part de la gamma més alta de La Emperatriz, en la qual el celler mostra el gran potencial de la seva finca, on una espectacular capa de còdols cobreix un sòl d’estructura franco-arenosa. Un terreny que permet l’obtenció de raïms de gran qualitat, gràcies a l’alta insolació dels penjolls, una aportació limitada de nutrients i un drenatge perfecte.

Precio aprox: 20 euros

www.bodegaslaemperatriz.com