ACTUALIDAD
QUIEN ES MIQUEL SEN
EDITORIAL
NOTICIAS
CRÓNICAS
LOS TEMAS
ANÁLISIS
RESTAURANTES
BUENAS OPCIONES
VINOS Y RESTAURANTES
LUGARES CONCRETOS
BODEGA
PRODUCTOS
RECETAS
RECETAS HEREDADAS
Y ADEMÁS
LINKS DE INTERÉS
ARTÍCULOS EN CATALÁN
CONTACTO
PORTADA

EL TEMAMACARRONES RELLENOS DE CARRILLERAS, LA RECETA DE LA XARXA, Y EL VINO FINCA GARBET DE PERELADA. POR MIQUEL SEN

Miquel Sen en LinkedIn

Siguenos en TwitterFacebook


Share
Menéa esta página

Vino recomendado

Áster Finca El Otero 2016

Clot dels Oms Negre 2010 [ Ir a BODEGA ] [ Volver ]
 

Twitter

Facebook


FINCA CA N’ESTELLA APOSTA PELS NEGRES FRUITOSOS I FÀCILS DE BEURE AMB LA NOVA ANYADA DE CLOT DELS OMS NEGRE 2010
Reconegut per la seva bona feina en blancs, rosats i caves, el celler familiar Finca Ca N’Estella, ubicat a la DO Penedès, treballa en la seva línia de negres amb l’objectiu de fer-los fruitosos i fàcils de beure.
Amb la bona harmonia entre les fruites del bosc i les vainilles, l’entrada agradable i l’elegància de fons que presideix el perfil organolèptic del nou Clot dels Oms Negre 2010, el celler familiar Finca Ca N’Estella mostra el seu desig d’elaborar negres grats, interessants i, alhora, fàcils de beure.
L’encert del celler en l’elaboració de blancs, rosats i caves de qualitat ha estat ben reconegut, i ara, Finca Ca N’Estella centra la seva feina i esforç en posar a aquest nivell la seva gamma de negres. L’objectiu és aconseguir vins plens, plaents, agradables al pas de boca i al gust del paladar internacional.
La propietat de 35 Ha que té la família Rabetllat i Vidal a Sant Esteve Sesrovires, presidida per una masia del segle XIX, s’emplaça a la zona nord de la DO Penedès i es caracteritza pel seu sòl sec i argilós amb presència abundant de còdols de riu. La finca es va replantar parcialment als anys 90 amb varietats millorants tot seguint la tendència imperant en aquell moment; tot i que es van mantenir també els vells ceps de varietats autòctones que ja hi havia a la finca.
Així, Finca Ca N’Estella composa el seu Clot dels Oms Negre a partir d’un cupatge de Samsó, Ull de Llebre i Merlot, varietats perfectament adaptades al lloc, que, sota la influència del microclima i terroir de la finca, donen una especial nota de fruita madura. Viticultura de precisió, paciència per esperar el moment òptim de collir i la màxima cura a l’hora de l’elaboració busquen el respecte per la fruita pròpia de la varietat. Una criança de 9 mesos en bóta nova de roure francès i hongarès, i un període similar de repòs en ampolla marquen el temps de sortida al mercat d’aquest vi, que es presenta ara amb la nova anyada 2010..

  pvp aproximat és de 7 Euros


www.fincacanestella.com