ACTUALIDAD
QUIEN ES MIQUEL SEN
EDITORIAL
NOTICIAS
CRÓNICAS
LOS TEMAS
ANÁLISIS
RESTAURANTES
BUENAS OPCIONES
VINOS Y RESTAURANTES
LUGARES CONCRETOS
BODEGA
PRODUCTOS
RECETAS
RECETAS HEREDADAS
Y ADEMÁS
LINKS DE INTERÉS
ARTÍCULOS EN CATALÁN
CONTACTO
PORTADA

EL TEMAMACARRONES RELLENOS DE CARRILLERAS, LA RECETA DE LA XARXA, Y EL VINO FINCA GARBET DE PERELADA. POR MIQUEL SEN

Miquel Sen en LinkedIn

Siguenos en TwitterFacebook


Share
Menéa esta página

Producto recomendado

CECINA PALAZUELO: RECUPERACIÓN DE LA CECINA

llonganissa trufada. [ Ir a PRODUCTOS ] [ Volver ]
 

Twitter

FacebookUn any més quan s’apropa el Nadal la casa Riera Ordeix, empresa familiar ubicada des d’els seus inicis al cor de la ciutat de Vic i amb l’aval dels més de 150 anys d’història, treu al mercat la seva llonganissa trufada.

El passat més d’Octubre en l’edició del Saló Internacional Anuga celebrat a Colonia (Alemanya) es van poder veure les primeres llonganisses trufades d’aquest any. Un producte on es mescla la tradició amb la innovació i que elabora l’empresa Riera Ordeix cada any pels volts de Nadal. La tradició aportada per la Legítima Llonganissa de Vic incorpora la tòfona negra d’hivern (Tuber melanosporum) la més apreciada del mercat per donar-li un gust i una personalitat inigualable.

Aquest producte s’ha posicionat amb el pas del temps en la gamma de més alta qualitat de la CASA RIERA ORDEIX. Les excel•lències d’aquesta llonganissa es poden trobar a les botigues especialitzades de casa nostra i als millors establiments d’Europa com el Harrod’s a Londres, el Gourmet Lafayette de París o el KaDeWe de Berlín, entre d’altres.

precio aprox: 40 euros kilo