ACTUALIDAD
QUIEN ES MIQUEL SEN
EDITORIAL
CRÓNICAS
NOTICIAS
LOS TEMAS
ANÁLISIS
RESTAURANTES
BUENAS OPCIONES
VINOS Y RESTAURANTES
LUGARES CONCRETOS
BODEGA
PRODUCTOS
RECETAS
RECETAS HEREDADAS
Y ADEMÁS
LINKS DE INTERÉS
ARTÍCULOS EN CATALÁN
CONTACTO
PORTADA

EL TEMAMACARRONES RELLENOS DE CARRILLERAS, LA RECETA DE LA XARXA, Y EL VINO FINCA GARBET DE PERELADA. POR MIQUEL SEN

Miquel Sen en LinkedIn

Siguenos en TwitterFacebook


Share
Menéa esta página

Vino recomendado

Secrets de Mar

La nova anyada 2011 del vi Clot dels Oms Rosat [ Ir a BODEGA ] [ Volver ]
 

Twitter

FacebookES PRESENTA LA NOVA ANYADA 2011 DE CLOT DELS OMS ROSAT, UN DELS EIXOS DE LA GAMMA DEL CELLER FAMILIAR DEL PENEDÈS FINCA CA N’ESTELLA
Precedit per l’èxit de les anyades anteriors, es presenta Clot dels Oms Rosat 2011, un Merlot 100% elaborat a partir de les vinyes de la propietat.
A diferència del que sol ser habitual, a Finca Ca N’Estella conceben el seu rosat Clot dels Oms Rosat com un dels eixos de la seva gamma de vins. Ben lluny d’elaborar la referència per completar la gamma, aquest rosat és un dels autèntics protagonistes del celler familiar de Sant Esteve Sesrovires.
Des de que va sortir al mercat, la seva trajectòria ha estat plena d’èxits i els seus mèrits han estat àmpliament reconeguts. Ha aconseguit triomfs a tot arreu on ha anat: Decanter, Mundus Vini, Concours Mondial de Bruxelles, Vinitaly, The International Wine Challenge, Mondial du Rosé..., fins el punt d’esdevenir el vi més premiat de Finca Ca N’Estella.
I és que, en aquesta finca centenària, propietat ara de la família Rabetllat i Vidal, es seleccionen, any rere any, els millors raïms de Merlot de la parcel•la “Clot dels Oms” –en referència als oms que ombregen aquestes vinyes- per elaborar el rosat estrella del celler. El sòl sec i argilós de la finca, juntament amb la baixa pluviometria de la zona, fa que sigui idoni per al cultiu de la vinya.
Finca Ca N’Estella controla les seves elaboracions i vetlla per la seva qualitat, no només en el cas dels vins de la gamma top, sinó en la resta de referències del celler. La gamma mitja, per exemple, va numerada igual que la gamma alta. A aquesta gamma mitja hi pertany aquest Clot dels Oms Rosat 2011, que surt ara al mercat amb 20.500 ampolles elaborades. Un vi que té l’avantatge de conciliar crítica i públic: els agrada a tots. I no és per a menys, es tracta d’un rosat d’atractiu color robí i reflexos violacis, amb nas intens i afruitat, on s’hi evoquen les fruites del bosc –en especial, el gerd i el nabiu-. I, ja en boca, entra amb densitat i resulta molt equilibrat i harmònic. Un valor segur per al celler, però també per als seus clients.

Finca Ca N’Estella:

www.fincacanestella.com

Precio aprox: 7,50 euros