ACTUALIDAD
QUIEN ES MIQUEL SEN
EDITORIAL
CRÓNICAS
NOTICIAS
LOS TEMAS
ANÁLISIS
RESTAURANTES
BUENAS OPCIONES
COMER BIEN DE MENÚ
LUGARES CONCRETOS
BODEGA
PRODUCTOS
RECETAS
RECETAS HEREDADAS
Y ADEMÁS
LINKS DE INTERÉS
ARTÍCULOS EN CATALÁN
CONTACTO
PORTADA

EL TEMATRINXAT DE MAR Y MONTAÑA, LA RECETA DE LA TAVERNA DEL CLÍNIC Y EL VINO CHIVITE COLECCIÓN 125 BLANCO.

Miquel Sen en LinkedIn

Siguenos en TwitterFacebook


Share
Menéa esta página

Vino recomendado

CLÍMAX 2016

Nou Castell Peralada Cigonyes Rosé [ Ir a BODEGA ] [ Volver ]
 

Twitter

Facebook


Un nou vi rosat s’afegeix a la família de Cigonyes de Castell Peralada. Després del Cigonyes Blanc i el Cigonyes Negre que es van presentar l’any passat, apareix ara Cigonyes Rosé, que en la seva anyada 2011 és un cupatge de Garnatxa (80%) i Merlot (20%) de color rosa pàl•lid i brillant. Amb aromes de fruits vermells, espècies i fines notes herbàcies. En boca és rodó, fresc, envoltant, amb un final molt llarg i agradable.


Cigonyes Rosé segueix així la línia dels vins Cigonyes, elaborats sempre essencialment amb dues de les varietats autòctones més típiques de l’Empordà (Garnatxa en el cas del rosat i el negre, Macabeu en el cas del blanc). Els Cigonyes són vins alegres i amables, que reflecteixen la personalitat d’uns ocells que sempre han viscut propers a les persones.
Des de 1995, en col•laboració amb el proper Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, Castell Peralada ha fet un important esforç en la protecció de les cigonyes.

En la primavera de 1998 es va aconseguir que, per primera vegada, una parella de cigonyes niés amb èxit als jardins que envolten el castell. Des de llavors, la colònia ha crescut any rera any: 10 parelles el 1999, 15 el 2006, 20 el 2007… Enguany han estat 25 les parelles que han fet el seu niu junt al castell, treient endavant aproximadament una cinquantena de polls. En l’actualitat, aquesta colònia és la segona més important de Girona, després de la que cria al propi parc dels Aiguamolls de l’Empordà.


el PVP és 6,50 €,

www.castilloperelada.com


www.facebook.com/castillopereladavinosycavas


twitter.com/c_perelada